Erhardt Gourendorp

Ældre bror, smugler, slyngel og overordnet ulden i kanten.

Description:
  • Gennemsnitlig højde, drøjde og fysiske formåen.
  • Køn, lurvet og ulden i kanten.
  • Daggamle skægstubbe og hår der nok burde studses.
  • Doven Magelig, beregnende og skåret for tungebåndet som få.
Bio:

Erhardt har i de sidste mange år gået farmand til hånde som vice-landbtjent. Gået til hånde er måske nok en tilnærmelse, da han i større grad har brugt farmand som dække for at anskaffe sig varer med henblik på vidresalg. Erhardt har altid været intiativrig; han plyndrede i sine unge år alle haver, udehuse, spillebuler i Gräuendorf, senere arrangede han hanekampe og indtil for nylig har Erhardt stået for underholdningen af byens ludomaner.

Erhardt har altid forstået sig på at være på det rigige sted på det rigtige tidspunkt når der faldt øl af en varevogn. Eller når der skulle skæres stropper over for at få føromtalte øl til at falde.

I de seneste år, siden Erhardts søstre tog fra Gräuendorf, har Erhardt øget sine aktiviteter. I søstrenes selskab var størstedelen af aktiviteterne noget, der kunne afskrives som drengestreger og ungdomskådhed. Nu til dags kan Erhardt skaffe hvad som helst uden om landbetjenten og eller tolderne.

Erhardt har levet et sorgeløst liv i Gräuendorf. Ingen bekymringer, og alt der øl, bacon og blonde piger han kunne overkomme.

Erhardt Gourendorp

Unto a Good Land MortenAx